Sidladdningar: 22747 | Besökare: 5385 | Sidladdningar idag: 1 | Besökare idag: 1 | Räknaren nollades 2008-07-22

Google search
Language: In english please! På svenska tack!

Unika mobilbakgrunder från Annemi.se kommer att finnas kvar men arkiveras så att nya stora designverk kan få utrymme

slumpvis mobilbakgrund från mobilhörnan

Jag designar mobilbakgrunder och animationer till mobiltelefoner i olika storlekar. Alla mina bilder är gratis att ladda hem och använda för privat bruk. Jag gör mest bilder i upplösningarna 128x128, 176X220, 176X208, 132X176, 174x132, pixlar. Jag hämtar ibland inspiration från andra mobilsajter som har bakgrunder till försäljning, så om du ser en fin bild som du gillar hos en annan sajt så kan du ju alltid kika in först och se om du inte kan hitta en lika fin som är gratis här på Annemi.se. Bilderna är dock alltid 100% designade av mig själv. Jag respekterar upphovsrättslagen och tycker att det är bäst om jag försöker komma med unikt material än att kopiera redan existerande bilder från andra sajter, vilket många tyvärr gör idag. Så länge jag utvecklas i Photoshop så kommer jag att lägga upp mina bilder här på sajten helt gratis. I framtiden kommer jag inte att fortsätta designa småbilder i den här utsträckningen jag gjort. Jag kommer att börja erbjuda högre upplösningar som fungerar utmärkt att använda som t e x skrivbordsbakgrunder. Det har kommit en ny sida för dem större bilderna. Arkivet med mobilbilderna finns kvar här: Mobilhörnan

Nu kopplar jag upp mig på Facebook med Annemi.se. Gör det du också!

FacebooksidanJag har valt att efter många om och men ändå koppla upp sajten till en facebooksida. Du kan besöka den genom att trycka på Gilla-knappen längst upp här på sidan. Det kontot är exklusivt för denna sajt och jag kommer posta sajtrelaterat och grafik där inne. Lite sånt som passar mig och min stil. Alla är välkomna att följa mig där om de vill. Det finns alltså ingen vänlista där utan det är bara en sida som man kan gilla och få uppdateringar via.

Nya vindar blåser här på sajten

I många år har annemi.se legat still, men nu kommer jag sakta börja dela upp sajten, och flytta allt som har med Photoshop att göra till en ny sajt som finns på adressen photoshop.annemi.se. Allt som har med mobiler och webdesign att göra kommer att stanna kvar här.
Sedan ett tag har jag konstaterat att det inte är lönt att erbjuda webdesign-layouter p g a de flesta inte längre bygger egna hemsidor, utan föredrar att blogga istället från t ex wordpress och andra liknande plattformar. Jag kommer därför att börja designa åt Wordpress med teman som kommer att finnas här för gratis nedladdning. Om jag tycker om det, och fastnar för det, så kommer jag senare att göra en tema-sajt för wordpress också, men det är någonting för framtiden. Just nu ska jag sakteligen göra flytten till photoshop.annemi.se och se vad som blir kvar här efter den.

Eftersom många hört av sig om HTML

Jag vill inte designa åt andra just nuSen tänkte jag bara ta upp så att det blir klargjort att för tillfället designar jag INTE hemsidor åt andra, eftersom jag inte känner för det rent kreativitetsmässig. Det går åt för mycket tid och korrespondens och resultatet blir inte alltid vad personen önskade. Jag rekommenderar alla som drömmer om en egen hemsida att försöka lära sig koda själv, eller varför inte starta en gratis blogg? Bloggar finns ju för den som inte kan eller vill koda egna sidor. Många hör ju av sig till mig och vill ha hjälp både gratis och mot betalning, och jag hjälper i den mån av tid jag har med enklare frågor och dilemman om sånt som rör mina mobilbilder / photoshoptillägg. Däremot ville jag bara klargöra att jag lär mig själv nytt varje dag, och är inte på nåt sätt fullärd, så vill man ha professionell hjälp så vänder man sig till en webbyrå eller liknande. OBS! På min kontaktsida finns en lista med program och verktyg som jag har tagit hjälp av när jag gjorde denna sajt. Kanske du hittar något användbart där.